Facebook Instagram

Beoordelingen van Sushi Obento Delft

Recente recensies van Sushi Obento Delft

5 sterren na 28 reviews

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging wist niet dat met cash betaald werd. Het was haar eerste rit.

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, alleeen jammer dat er kleine zakjes sojasaus bij zaten. Bezorgster was vriendelijk, maar een bietje traag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, niet de meest verfijnde die ik ooit heb gehad, maar zeker wel, verse vis, uitgebreid menu, aardige service en bezorging op afgesproken tijd.

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van delft!

Reactie van Sushi Obento:Dear Erik, Thank you for your review!

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was middelmatig. De smaken waren vlak,wel vers. Ik had meer verwacht van dit sushi restaurant in delft.

Reactie van Sushi Obento:Thank you for your review!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en fantastische kwaliteit sushi. Absolute aanrader.

Reactie van Sushi Obento:Dear Mercel, thank you for your review!

, 30-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en beleefde bezorgers

Reactie van Sushi Obento:Dear Liebreks, Thank you for your review!

, 01-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gunkan was niet zo goed als de vorige keer en de bezorger kwam pas na een uur

Reactie van Sushi Obento:Dear Erik, Thank for your review. We are sorry about the deliver time need one hour. Considering the distance between Obento and your place is more than 3km. Our delivery guy try him best to cycling to your place to deliver the fresh sushi. We are so sorry.

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

Reactie van Sushi Obento:Thank you so much!

, 31-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Reactie van Sushi Obento:Dear Erik, Thank you for your review!

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekkere sushi!

Reactie van Sushi Obento:Dear Tomislav, Thank you for your review!

, 23-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Obento:Dear Marlous, Thank you for your review!

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Obento:Dear Lelieveld, Thank you for your review!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn Feestdagen!

Reactie van Sushi Obento:Dear friend, thank you for your wishes! hope to see you soon.

, 30-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, eten. Niet goedkoop maar is geen bezwaar als het maar vers en op temperatuur is. Bezorging, binnen de aangegeven tijd. Vriendelijk en goe verpakt. Kort om: uitermate tevreden.

Reactie van Sushi Obento:Dear Pontus, Thank you for your review. Wish you have a nice day!

, 17-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Obento:Dear Sir / Madam, Thank you for your review. Happy New Year!

, 16-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pretty and tasty food! Fast delivery (2km) I love the unagi maki so much! Definitely will try that at the restaurant!

Reactie van Sushi Obento:Dear Ethan, Thank you for your review. We hope you enjoy our food. Happy New Year!

, 27-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vers en snel bezorgd! ook goede keuzes voor vegetariërs

Reactie van Sushi Obento:Dear Sir, Thank you for your rating. We are glad that you like our sushi.

, 13-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

very good sushi!

Reactie van Sushi Obento:Dear Hao, Thank you for your rating!

, 30-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect.

Reactie van Sushi Obento:Dear, Thank you for your rating. we are very glad that you like our food.

, 29-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Obento:Dear Sir, thank you for your rating! Hope you enjoy our food.

, 23-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Mag iets warmer (bezorgafstand 3 km) Snelle bezorging door enthousiate bezorger.

Reactie van Sushi Obento:Dear Pontus, Thank you for your rating. We will try our best to make your warm dish still warm. Considering we use bike for delivery (eco-friendly). We will use the thermal bag to keep the dish warm. Thank you for your comment.

, 20-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker!

Reactie van Sushi Obento:Dear Mr. van Stijn, Thank you for your rating!

, 17-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Obento:Dear Jitske, Thank you for your rating!

, 10-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker!

Reactie van Sushi Obento:Bedankt! Thank you for your review!

, 03-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super delicious!

Reactie van Sushi Obento:Thank you Wendy! We are glad that you like our food.

, 12-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi in een super leuke tas snel bezorgd op de fiets!

Reactie van Sushi Obento:Dear Lies, Thank you for your reviews. We try our best and hope you still like our food.

, 05-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

Reactie van Sushi Obento:Bedankt! Thank you so much for your reviews.